VALPKURS

Oavsett om hunden ska bli en trevlig kamrat och familjemedlem eller en framgångsrik tävlingshund behövs din hjälp på traven. På valpkursen tar vi hjälp av valpens nyfikenhet, spontanitet och lekfullhet för att grunda din och valpens relation. På kursen tränar vi praktiskt på samarbete, kontakttagande/följsamhet, inkallning, hantering, koppelträning, hälsa fint och passivitet.
Ålder: 10 veckor - 6 månader. Så fort din valp har acklimatiserat sig i sin nya familj är ni välkomna.

Antal gånger: Sex tillfällen, ca 1,5 tim/ggr
Deltagare: Max 8 deltagare.
Plats: Valbo Brukshundklubb
Kostnad: 1200 kronor, betalas in på bg efter att du kommit med i kursen och fått ytterligare info.
Förkunskaper: Krävs inga
Instruktör: Ulrika Norell

Anmälan: gör du via mail till utbildning@valbobk.se. Ange vilken kurs du är intresserad av. förarens namn, adress, mobilnr, personnummer, medlemsnummer. Hundens namn, ras och ålder. Efter anmälan, får du mer info om tider, platser, vad du ska ha med, betalning osv.
Medlemsskap: Valbo Brukshundklubbs kurser och aktiviteter är öppna för medlemmar i lokalklubben. Se HÄR hur du gör för att bli medlem.

Valpkurs 6 ggr

Torsdagar