Valpkurs med start tisdag 17 juli kl 18.30-20.00
Därefter 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 och 28/8.

Oavsett om hunden ska bli en trevlig kamrat och familjemedlem eller en framgångsrik tävlingshund behövs din hjälp på traven. På valpkursen tar vi hjälp av valpens nyfikenhet, spontanitet  och lekfullhet för att grunda din och valpens relation. På kursen tränar vi praktiskt på samarbete, kontakttagande/följsamhet, inkallning, hantering, koppelträning, hälsa fint och passivitet.

Kursledare: Anna Hilding, Aloka Persson och Paulina Westman
Ålder: 10 veckor - 6 månader. Så fort din valp har acklimatiserat sig i sin nya familj är ni välkomna.
Deltagare: Max 8 deltagare.
Plats: Valbo Brukshundklubb och regementsparken
Kostnad: 800 kronor, betalas in efter att du kommit med i kursen och fått ytterligare info.
Medlemsskap: i Valbo Brukshundklubb krävs. Kostnad 600 kr. Om du redan är medlem i annan lokalklubb behöver du endast betala lokalklubbsavgiften till Valbo, 200 kr.
Anmälan: gör du via mail till utbildning@valbobk.se Bifoga namn på alla i familjen som kommer att närvara, adress, mobilnr. Hundens namn, ras och ålder. Efter anmälan, får du mer info om tider, platser, vad du ska ha med, betalning osv.