ALLMÄNLYDNAD 02

Allmänlydnadskursen riktar sig till dig vars hund är äldre än 6 månader.
Vi jobbar med samarbete, kontakttagande, hantering och passivitet. Hur ska vi kommunicera med hunden så den förstår oss på sitt sätt? Vi tränar på vardagssituationer som hundmöten, inkallningar, gå fint i koppel osv.
Teorin omfattar hundens språk, hantering, inlärning, belöning, och relation människa-hund.
Ålder: Din hund bör vara fyllda 6 månader för att gå vardagslydnadskurs grund. Har den gått valpkurs och är yngre än 1 år är det bättre att du väljer att gå fortsättningskurs i vardagslydnad.

Antal gånger: Vardagslydnadskursen är på 6 tillfällen, 1,5 tim/ggr
Deltagare: Max 6 deltagare.
Plats: Kursen hålls på Valbo BK
Kostnad: 1300 kronor, betalas in via bg, när du fått bekräftelse och info om kursen.
Instruktör: Ulrika Norell

Anmälan gör du via mail till utbildning@valbobk.se
Bifoga följande uppgifter i anmälan: Vilken kurs du är intresserad av, namn på alla i familjen som kommer att närvara, adress, tfn, mobilnr . Hundens namn, ras och ålder.
Efter anmälan, om du kommer med i kursen, får du mer info om tider, platser, vad du ska ha med, betalning osv.
Medlemsskap: Valbo Brukshundklubbs kurser och aktiviteter är öppna för medlemmar i lokalklubben. Se HÄR hur du gör för att bli medlem.

Allmänlydnadskurs, tisdagar

Startar: 22/8